Grundenergien 9

Hårdtarbejdende
Temperamentsfuld
Ligefrem
Viljestærk
Udholdende
Beslutsom, impulsiv
Selvstændig
Diktatorisk
Dominerende

Aktiverer andre
Vil have kontrol
Leder, hær politi
Selvtillid
Egenrådig
Splid, skænderi, kritik
Kan virke hård og kold
loyal

Lykketal: 9 - 18 - 27

Temperament
Du havde muligvis ikke nogen let barndom, men denne havde trods alt det positive med sig, at du blev så fantastisk sej og udholdende. Din store længsel efter selvstændighed og uafhængighed, bunder heri. Du er egensindet og fuld af selvtillid. At møde og overvinde besværligheder ansporer dig til enorme kraftanstrengelser og efter et evt. nederlag, er du altid parat til at ændre kurs og tage fat på ny. Dit motto kunne være, det som ikke skader mig, gør mig stærk!

Kærlighedsliv
Du vil gerne være dominerende og toneangivende i dit kærlighedsforhold. Dette begynder allerede i ungdommen og fortsætter senere i ægteskabet. Egentlig tåler du ingen modstand, men du har lært dig selv beherskelsens svære kunst. Du er altid, parat til at kæmpe for dem du holder af, ja, du kan næsten gå i døden for dem. Ligegyldigt hvad der sker, vil du altid støtte din partner, uanset om han/hun har ret eller ej..

Læs mere om parforhold for en 9'er her.

Arbejde
Som ansat og underordnet føler du dig ofte mindre lykkelig. Du har jo rigeligt med gå-på-mod og høje mål. Her finder vi mange officerer, politibetjente etc. Du kæmper for lov og ret og desuden har du altid en urokkelig, åndelig og spirituel målsætning. Som leder eller chef er du efterspurgt. Du formår, at aktivere og give entusiasme til kolleger og underordnede. De føler intuitivt, at du kæmper for dem og kun vil deres bedste.

Amulet: Bærer du dit 9-tal som amulet, forstærkes din kropsstyrke, dit mod og din udholdenhed.