Grundenergien 2

Kunstnerisk
Fantasifuld
Kreativ
Synge, danse
Male, skrive
Musikalsk
Fest & farver
Underholder
Nydelse, harmoni

Romantisk, følsom
Melankolsk
Venlig, glad
Rastløs, forvirret
Omflakkende, flyvsk
Medfølende
Indlevende
Foranderlig

Lykketal: 2 - 11 - 20 - 29

Temperament
Du er en meget sensitiv person, som påvirkes stærkt af dine omgivelser. Du lever dig ind i dine medmenneskers situation, og har en stærk medfølelse for andre, særligt for dem, som har det svært. Ofte påvirker denne indlevelse din egen sjælelige balance. Du har høje idealer, og stræber altid efter harmoni. Du bliver dog altid respekteret for din sjælelige dybde. Din udstråling gør, at du tiltrækker de rigtige mennesker til at føre dig videre på livets vej

Kærlighedsliv
Ikke mindst i kærlighed er du en livsnyder. For dig betyder det ydre en hel del, opførsel, udseende, smukke klæder, stil osv. Du vil altid blive beundret for din gode smag. Du har let ved at give dig hen, og synes om at blive erobret. Ja, du spiller helst den passive, modtagende rolle i et forhold. I bund og grund er du et sensuelt nydelsesmenneske.

Læs mere om parforhold for en 2'er her.

Arbejde
Du har mange talenter og ét af dem er din store kunstneriske begavelse. Du er en virkelig livskunstner. Som regel er du involveret i- og fascineres af de store verdensgåder. Din livlige fantasi giver dig mange gode idéer. På jobbet er du altid meget flittig, men din rastløshed gør, at du har lidt svært ved, at koncentrere dig. Din karriere præges af mange forskellige muligheder og gennemgribende forandringer.

Amulet: Bærer du dit 2-tal som amulet, får du spirituel støtte i dine gøremål.