Grundenergien 7

Spirituelle evner
Clairvoyant
Anderledes fantasi
Anderledes ideer
Tlf.nr. til Himlen
Indlevelsesevne
Magnetisk udstråling
Eventyrlysten
Søgende

Romantisk
Gavmild
Usikker og rastløs
Ængstelig
Udpræget jeg-følelse
Udsætter ting/planer
Frihedstrang
Skuespiller

Lykketal: 7 - 16 - 25

Temperament
Du har en virkelig stærkt udpræget jeg-følelse og kan ind imellem optræde ret egoistisk. Du er eventyrlysten og kampglad, men forsøger alligevel altid, at sikre dig overfor fremtiden. Din præstation og formåen ligger langt over gennemsnittet og du griber energisk de opgaver, du får. Du holder dig ikke tilbage fra at tage ansvar, og tager villigt tunge byrder på dig, for at komme frem og få øget indflydelse. Har nemt ved at omstille sig, mest for de andres skyld.

Kærlighedsliv
Også i kærlighed vil du altid spille første violin. Du har et stort behov for omveksling, men din partner mærker sjældent de "sidespring", du tager. I det hele taget er du ret tilbageholdende og egensindet, men i seksuallivet sprudler du af spændende idéer og indfald. Du er på én gang intensiv, spirituel og romantisk. At have det kedeligt ved du dårligt nok, hvad er.

Læs mere om parforhold for en 7'er her.

Arbejde
Du har et påfaldende kreativt talent. 7 er kunstnerens, charmørernes og eventyrernes tal. Her finder vi også mange dygtige forretningsfolk, opfindere og skuespillere. Du behøver anerkendelse og værdsættelse, det er lige så vigtigt for dig, som det daglige brød. Får du bare dette, er du parat til at bestige de højeste tinder! Du forstår, at se farver og nuancer i tilværelsen og omsætte disse indtryk til andres glæde.

Amulet: Bærer du dit 7-tal som amulet, vinder du omgivelsernes sympati og tager et stort skridt i din udvikling.