Grundenergien 8

Uendelighedens tal

Medfødte spirituelle evner

Diciplinens planet

Dyb og intens personlighed

Moral & etik er vigtigt

Åbne kanaler

Råstyrke til at nå målet

Styrke og målrettethed

Handlekraftig

Kan virke egenrådig og stædig

Kan virke lidt indesluttet

Skjuler sine følelser ved at sætte et skjold op

Bruger galgenhumor

Brug for troen på, at de er gode nok, for at blomstre

Kan have svært ved at slippe gammelt nag

Meget arbejdssomme

Kan føle sig lidt misforståede

Stærk overlevelsesevne

Filosofisk tankegang

Stor succes, hvis de åbner op for deres evner

Hjertet banker for at hjælpe andre

Kæmpe til det sidste for det de tror på

Har stor karisma

8-saturn

Temperament
Du er et tappert og modigt menneske, men du er sjældent parat til, at indgå nogle kompromiser. Du holder benhårdt fast på din mening og forsvarer den til sidste blodsdråbe. I dit liv er det meget vigtigt for dig, at bruge tid på at trække dig tilbage og hellige dig dine indre værdier. For nogle er de materialistiske ting vigtige - specielt i de yngre år. Du har kapacitet til, at blive noget stort. Du er rigtigt dygtig til at se tingene fra begge sider, men andre vil indimellem opleve dig som værende lidt arrogant (det er der du kan føle dig misforstået) - denne fremtoning skal du arbejde med, da det ellers kan stikke en kæp i hjulet for dig og din fremgang.

Kærlighedsliv
I kærlighed er du ret indesluttet og har svært ved at vise, hvad du tænker og føler, så din partner har det nok ikke altid lige let med dig. Du bliver let såret ved den mindste ting, som ikke lige præcis er efter dit hoved, men da du er stærk, viser du det ikke for nogen. Desuden vil du sjældent give dig, og du vil ikke ofre dig for en sag, du ikke kan stå inde for, men du går gerne på barrikaderne for dem du elsker. Du er dog meget tillidsfuld. Skænker din partner dig troskab, får han/hun et trygt liv.

Læs mere om parforhold for en 8'er her.

Arbejde
I arbejde er du noget af en excentrisk individualist. Du lytter sjældent til andres råd og formaninger uden først - med al kraft - at gennemføre dine egne hensigter. Denne fremgangsmåde leder ofte til stor succes, men samtidig skaber det konflikter med kolleger og overordnede. Som chef er du vel ikke direkte elsket, men man viser dig altid respekt, for dit hårde arbejde og gåpåmod. Dette har du lidt svært ved at forstå - for du vil jo bare gøre det, så godt som muligt for alle.

Lykketal: 8 - 17 - 26

Amulet: Bærer du dit 8-tal som amulet, får du støtte i dine udfordrende og højtflyvende planer.