Grundenergien 6

Sød
Blid
Flirtende
Magnetisk udstråling
Storsindet
Romantisk
Godtroende
Hyggemenneske
"Moderbinding"

Mægler
Stædig
Stejl
Føle sig brugt
Underholder
Vil alle det bedste
Svært ved at sige fra
Stor omsorg for andre
overfladisk

Lykketal: 6 - 15 - 24

Temperament
Du er et harmonisk menneske, som altid er klar til at vise din storsindethed overfor andre. Smålighed er dig helt fremmed. Du er også meget venskabelig og har en helt speciel udstråling. Er du bare tilstrækkelig bevidst om energien bag dine medfødte gaver, kan du komme længere end de fleste. Ja, man rækker dig bogstaveligt en hånd! Din omsorg for andre er næsten rørende. Du interesserer dig virkelig for andres problemer og er straks klar til at hjælpe i både ord og handling. Uden at tænke på dig selv.

Kærlighedsliv
Allerede i dine unge år vækkes din interesse for det seksuelle. Du er åben og fordomsfri for alle erotikkens glæder. Kvinden udvikler sig i den modne alder til den moderlige type og manden bliver med tiden meget beroligende og huslig. Hvem havde troet det om den tidligere eventyrer? For begges vedkommende drejer det sig nu mest om hjem og familie

Læs mere om parforhold for en 6'er her.

Arbejde
Du ville være en udmærket dommer, læge, sygeplejerske eller andet indenfor den sociale omsorg. Du anvender i ethvert tilfælde din kraft og energi, der hvor det er nødvendigt og når du mener, du bør stille op. Dette gør dig forståeligt nok meget efterspurgt! Trods dette bør du ind imellem tage vare på dig selv og beskæftige dig med dine egne tanker. Du opbygger din fysiske og psykiske styrke bedst under lange vandringer i mark og skov. I det hele taget spiller den rene, ufordærvede natur en stor rolle i din tilværelse. Mange finder til og med her grundpillen for et arbejde.

Amulet: Bærer du dit 6-tal som amulet, får du støtte og hjælp i alle hjerte- og kærlighedsanliggender.