Grundenergien 5

Livlig energi

Pengetal

Altid være i gang

Kviksølv bagi

Mange bolde i luften – nogle gange for mange – kan give stress i systemet

Glemmer indimellem tiden og kommer for sent

Glædesfyldt

Masser af energi

Hurtig tankegang

Kommunikation (meget snakkende)

Den ”fødte” sælger

 

Dristig og kontaktskabende

Kan være lidt rastløs og urolig/nervøs

Elsker at opleve noget nyt

Kan tale med alle

Sjove & ligefremme

Elsker at få det hele med

Vildt nysgerrige

Relationer er vigtige

Stræber efter fremgang

Kan have lidt sårbart nervesystem

Gavmildhed

5-merkur

Lykketal: 5 - 14 - 23

Temperament
Du er en alsidig person, som gerne begiver dig ud på usædvanlige og dristige eventyr. I omgangen med dine medmennesker er du livlig og slagfærdig, dette gør så, at du er en velset gæst i forskellige selskaber. Din opfattelsesevne er beundringsværdig. Du har let ved at sætte dig ind i, hvad andre synes og tænker.

Du elsker at have mange bolde i luften, hvilket både er en kvalitet hos dig, men også noget som kan give stress i systemet, hvis du glemmer at holde det fokus, som du har besluttet dig for. Denne evne til at have alle disse bolde i luften kan gøre dig lidt rastløs og give dig en lidt nervøs adfærd. Der er det vigtigt, at du husker at få jordforbindelse - ex ved at meditere.

Kærlighedsliv
Du tilhører den lykkelige skare, som har fremgang hos det modsatte køn. Din lidelse og dit store behov for omveksling fører dig i kontakt med alle slags mennesker - dog ikke altid Guds bedste børn. Det er heller ikke usandsynligt, at du mere end én gang forelsker dig i den forkerte. I ægteskabet har du let ved, at hoppe over, hvor gærdet er lavest og dermed være årsag til jalousi.

Læs mere om parforhold for en 5'er her.

Arbejde
Her finder vi usædvanlig mange spekulanter og lykkejægere og ikke mindst sælgere. Du er impulsiv og hurtigt tænkende og fremgang betyder meget for dig - ligesom hurtige penge, hvis det er muligt.
Din gavmildhed gør, at du nogle gange bruger flere penge end du har og mere til. Ind imellem går du til yderligheder, det medfører til unødige udgifter. Med lidt held i skæbnen møder du beskyttere og hjælpere.
Hvis du bruger tid & energi på din selvudvikling, vil komme i dybere kontakt med dig selv og din kerne - og derigennem vil du nyde fremgang i dit liv både privat og i dit arbejdsliv samt give dig mere ro i din sjæl.

Lykketal: 5 -14 - 23

Amulet: Bærer du dit 5-tal som amulet, forstærkes din energi og handlekraft.