Grundenergien 5

Skiftende 
Roterende
Urolig
Rastløs
Nervøs
Hurtig tankegang
Hurtige penge
Impulsiv
Dristig

Livlig
Slagfærdig
Kontaktskabende
Stræber efter fremgang
Den fødte sælger
Hæmningsløs
I vigør
Kan være overfladisk

Lykketal: 5 - 14 - 23

Temperament
Du er en alsidig person, som gerne begiver dig ud på usædvanlige og dristige eventyr. I omgangen med dine medmennesker er du livlig og slagfærdig, dette gør så, at du er en velset gæst i forskellige selskaber. Din opfattelsesevne er beundringsværdig. Du har let ved at sætte dig ind i, hvad andre synes og tænker. Desværre har du en rastløs, nervøs adfærd, som gør at du går dine egne veje.

Kærlighedsliv
Du tilhører den lykkelige skare, som har fremgang hos det modsatte køn. Din lidelse og dit store behov for omveksling fører dig i kontakt med alle slags mennesker - dog ikke altid Guds bedste børn. Det er heller ikke usandsynligt, at du mere end én gang forelsker dig i den forkerte. I ægteskabet har du let ved, at hoppe over, hvor gærdet er lavest og dermed være årsag til jalousi.

Læs mere om parforhold for en 5'er her.

Arbejde
Her finder vi usædvanlig mange spekulanter og lykkejægere. Du stræber frem for alt efter penge og fremgang - ja, du vil helt enkelt leve på en stor fod. Du afskyr at tælle småpenge og byder gerne venner og bekendte på alt, hvad du har og mere til. Ind imellem går du til yderligheder, det medfører til unødige udgifter. Med lidt held i skæbnen møder du beskyttere og hjælpere. Rent alment ville du dog have større fremgang og dybere erkendelse, hvis du bevidst brugte lidt mere tid og energi på din udvikling.

Amulet: Bærer du dit 5-tal som amulet, forstærkes din energi og handlekraft.