Parforhold for 9'er

hjerte9

Mest harmoniske kombinationer i parforhold
9-2,    9-3,   9-8

Gode kombinationer i parforhold
9-1,    9-5,   9-6

Mere komplicerede parforhold
9-4,    9-7,   9-9

Mest harmoniske kombinationer i parforhold

Parforhold for 9 - 2:

9-personen har Mars som planet, der er ret god for Månens barn. 2-personen vil nyde godt af den styrke, som 9-personen udstråler. 2-kvinder har en svaghed for 9-mænd, der udviser styrke, magt, autoritet mandighed. Omvendt har 2-manden en tiltrækning til den meget bevidste, selvsikre 9-kvinde. Både i forretningsanliggender og ægteskab er det en god kombination. Ligesom 8-personen har 9-personen en svaghed for 2-personens energier, så de kan blive et helt tal. 9ere er mange gange meget succesfulde, energiske mennesker, og det er meget beundringsværdigt i 2-personens øjne, som så til gengæld er gode til at rose dem, de holder af. 9-personen elsker at blive rost, det er føde for dem. Man kan få dem til at gå meget langt for sig med en lille smule ros.

Parforhold for 9 - 3:

9-personer er styret af Mars, som er en ven af Jupiter. Og det er en god forening. 3-personer er heldige for 9-personer, og 9eren er en meget stor støtte for en 3er. 9eren har en ekstraordinær organisationsevne og arbejder hårdt ligesom 3eren, så de kan sammen få ting af vejen, og begge elsker succes i livet. De vil være et godt team, både i ægteskab og forretning. Venskaber mellem 3ere og 9ere er næsten altid for hele livet. Selv om blokken af numre for en 3er er 3 – 6 – 9, er 3 og 9 mere på lige fod energimæssigt.

Parforhold for 9 - 8:

Denne kombination er altid god, fordi de næsten har den samme styrke og det samme syn på livet, de samme energier og lyst til at få ting til at gro og blomstre og se det blive til succes. Især hvis man gør det sammen med den, man elsker. Kombinationen vil være bedst, hvis manden er 9eren og kvinden er 8eren. Forretninger og kompagniskaber, der har succes, har næsten altid en 8er og 9er i spidsen. De er fødte til succes, hvis de arbejder sammen og ikke strides om, hvem der skal være bossen, der skal bestemme, men i stedet lytter til gode råd. Alt i alt en rigtig god kombination, uanset om det er kvinder elle mænd, dvs. en 9-kvinde arbejder lige så godt sammen med en 8-kvinde, som hvis det var en 9-kvinde med en 8-mand.

Gode kombinationer i parforhold

Parforhold for 9 - 1:

9-personer er styret af Mars, der er ven med Solen, så 9 vil give gode vibrationer til 1-personer.

I hinandens selskab kan de nemt miste deres egen identitet og blive meget ens.

1-tallet er begyndelsen og 9-tallet slutningen. De har begge meget stærke, energiske og perfektionistiske vibrationer. 1 er succesfuld og heldig, mens 9 ikke er så heldig; de må arbejde lidt hårdere for deres ting, og de kan også være mere tvivlende end en 1-person. I et parforhold kan en 1-mand få problemer med en 9-kvinde, fordi hendes tendens til at isolere sig er svær at tolerere, da 1 er mere åben.

Hvis det er en 1-kvinde vil hun finde denne isolation af 9-manden meget spændende både i arbejde og parforhold; de kunne blive det ideelle par.

I de fleste tilfælde er 9-personer gode for alle slags partnerskaber i forretning, undtagen med en 2er.

I et 1 og 9 forhold er det som regel 1, der arbejder hårdest.

Parforhold for 9 - 5:

Dette er en speciel kombination, for de to tal, 5 og 9, er i realiteten totale modsætninger. Men de er på den måde meget gode for hinanden alligevel, for 5eren vil altid nyde godt af den stærke 9er, der til gengæld vil nyde godt af den energi, som 5eren har. Det vil hjælpe dem med at slippe den hårde side af sig selv. 9eren, der helst skal have det hele i orden, lærer utroligt meget af den impulsive 5er og har de begge interesse i det spirituelle, vil det være en meget langvarig affære.

Parforhold for 9 - 6:

Denne kombination er perfekt, for den stærke 9er vil altid arbejde hårdt for dem begge; de kan forstå hinandens vibrationer. Det er både i kærlighed og i forretninger, denne sammensætning vil være god. 6erens stædige natur vil altid gøre, at de vil være der som klippen med hygge og ro i de hjemlige omgivelser. Det ideelle er, hvis 6eren er kvinden og 9eren manden, men den modsatte kombination er også god. Da de begge er inde i den blok af numre, der er 3, 6, 9, vil de sikkert også altid trække de rigtige nr. til sig. Have bopæl i det rigtige nr., rejse på de rigtige datoer osv.

Mere komplicerede parforhold

Parforhold for 9 - 4:

9 har Mars son planet og det er noget, der er styre i. De er hårdtarbejdende og kan give 4eren succes, for de kan virkelig få mennesker til at færdiggære, hvad de er i gang med. Da det er to meget stærke tal, kan der godt opstå lidt problemer med, hvem der er den egentlige boss i foretagendet eller partnerskabet. Hvis 4eren er en kvinde, vil det gå lidt nemmere, for 9-manden kan bedre tage førerskabet. Samtidig er de ikke så nemme at kritisere, det bider ligesom ikke rigtigt på dem. Der er 9-kvinden mere sårbar. Så 4-mænd kan til tider være ligt kritiske over for dem, som ikke altid stoler på sit eget selvværd. De skal også passe på ikke at vogte på hinanden, dvs. huske at give hinanden nok frihed.

Parforhold for 9 - 7:

Denne kombination vil være til glæde for dem begge. Den stærke 9er vil tage den spirituelle energi ind i sit system som honning for bier. De vil blive meget inspireret af den magnetiske 7er, der kan udvide deres horisont spirituelt. Men der kan ske det, at 7eren føler sig som læreren i forholdet og kun som en sådan, fordi 9eren altid har travlt og nemt kan glemme den lille engel derhjemme. Kun når man har brug for ny energi, vil man huske, hvor man hører til. Det er også godt nok i begyndelsen, fordi 7eren elsker sin frihed, men det kan give problemer i længden. Så det er en af de ting, en 7er og en 9er skal være opmærksomme på og så vil forholdet blive langt og lykkeligt.

Parforhold for 9 - 9:

Samme tal er ikke altid godt og i dette tilfælde er det Mars-energier, vi taler om, så det er en meget magtfuld energi, der i forvejen er svær at styre. Og tænk så to af dem. De kan blive gode venner, men vil altid alligevel skændes om mange ting. Som kærlighedsforhold vil det ikke blive kedeligt, det vil gå meget hurtigt for dem og de skal nok nå den position, de stræber efter. Men kærligheden dør som regel, hvis de ikke holder den ved lige. Det vil to 9-personer have svært ved og så bliver det koldt og kedeligt. Det er ikke den bedste kombination.