Grundenergien 4

Iderighed

Fyldt med gode ideer

Styrke & mod

Har mod til at gå imod strømmen

Er ved sine meningers mod

Overlevelse & råstyrke

God til at se ting fra alle vinkler

Født med et ”hjælpesyndrom”

Bryder sig ikke om autoriteter

”Ole opfinder” pga anderledes ideer

Født med specielle energier, som gør dem i stand til at arbejde med sten & krystaller – eller arbejde som healer – telepati med dyr.

Har en fantastisk intuition

Født nysgerrig

Har nogen gange svært ved at forklare sig

Kan godt finde på at gå i opposition

Kan være noget stædig

Magisk og fantastisk udstråling

Stort hjerte

(Skyggetal til 1)

4-uranus

Lykketal: 4 - 13 - 22 - 31

Temperament
I grunden er du et rigtig grublende og tænkende væsen. Du har en tendens til at gruble over den samme sag, gang på gang. Det gør dig utrolig udholdende, når du stræber efter et bestemt mål.
Udadtil virker du som om du har en fantastisk selvtillid, men du kan indimellem føle dig splittet og urolig; ligesom din selvtillid kan være svigende.
Du bliver i stedet betragtet, som en rigtig dybsindig filosof og lidt af en "Ole opfinder" type, da dine ideer er lidt anderledes end andres.

Kærlighedsliv
Du er en fantastisk elsker/elskerinde! Din fantasi finder mange veje til, at gøre kærlighedslivet rigt og spændende. Desuden er du meget intens og lidenskabelig. Indimellem kan du dog være lidt hård ved dig selv og dine omgivelser med at tage de røde briller på, hvilket er noget du skal arbejde med gennem livet.
I valget af partner, kan du være noget kræsen og forventer absolut troskab. Du kan dog selv have udfordringer med at blive lokket i forkerte retninger.

Læs mere om parforhold for en 4'er her.

Arbejde
Prestige betyder en hel del for dig, og du stræber hele tiden opad på den sociale rangstige. Beskedenhed er næsten et helt fremmed begreb i din verden. Hvis du har en periode, hvor du synes at være uheldig, vender du tilbage ved at kæmpe hårdt - du er ikke den, der giver op i første omgang. Din filosofiske sans og dine verdens-forbedrings-idéer hjælper dig på din vej. Du skulle have alle forudsætninger for, at lykken opnås indenfor det tekniske område og indenfor alt, som berører de nye videnskaber.

Lykketal: 4 -13 - 22 - 31

Amulet: Bærer du dit 4-tal som amulet, forstærkes din optimisme og dermed din fremgang.