Parforhold for 7'er

hjerte 7

Mest harmoniske kombinationer i parforhold
7-2,    7-4,   7-5

Gode kombinationer i parforhold
7-1,    7-3,    7-8

Mere komplicerede parforhold
7-6,    7-7,   7-9

Mest harmoniske kombinationer i parforhold

Parforhold for 7 - 2:

7-personer er styret af Neptun, som er en god energikilde for 2-personer. Det er vandet, der er meget vigtigt for 7-personer, der har en meget heldig virkning for 2-personer, som næsten kan helbrede sig selv, når de bare er i nærheden af vand. Derfor er deres energier ret gode sammen. Samtidig er de begge meget spirituelle, de er født med telepatiske evner, som 2-personem som regel har udviklet hurtigere end 7-personen, der så kan nyde og lære af 2-personen. 7-personens rejselyst er noget 2eren kan nyde godt af. Drømmemæssigt har de også de samme energier, det være sig dagdrømme som almindelige drømme, som de så kan diskutere og tale sammen om. De har dog nogle sære modpoler, fordi 2 er et lige nummer og 7 er et ulige nummer. Men nogle gange kan det jo være en fordel at være modpoler. Det gør det hele mere interessant. Det kan bringe 2-personen held at have 7-personen med sig. Man kalder dem skyggetal af hinanden.

Parforhold for 7 - 4:

4 og 7 er to sider af den samme energi. 4eren er den aggressive, hvorimod 7eren er den passive. Partnermæssigt er det en god kombination, især hvis det er kvinden der er 7eren. Den lidt drømmende 7-kvinde kan give al den kærlighed og hengivenhed, en 4-mand trænger til og elsker at få. 7-kvinden kan godt lide at have en stærk person omkring sig. Det giver hende styrke og selvtillid. Hvis det er det modsatte forhold, kan 4-kvinden blive lidt for stærk en personlighed for en 7-mand. Han skal være åben for mange forandringer, for 4-pigen elsker at afprøve det hele. Mange gange er det møblerne, det går ud over, alle muligheder skal afprøves i stuen, for ingen ideer bliver liggende i dvale for en 4-kvinde og det kan 7-manden ikke altid følge med i. Men i det hele taget er det en god kombination af energier, både partnermæssigt og arbejdsmæssigt, især hvis der er 7eren, der investerer pengene og 4eren der tager sig af alt det praktiske.

Parforhold for 7 - 5:

Selv om 5 og 7 begge er ulige tal og skulle kunne gå sammen, har de, de største vanskeligheder ved at lære hinanden rigtigt at kende. De kan på en eller anden måde irritere hinanden med deres forskellige eller ens energier. Det er et af de mærkelige forhold, der er svære helt at forstå. 7erens drømmeverden er nok for barnlig og svag i 5erens øjne. Samtidig er den lidt forfløjne 5er for meget for det spirituelle i 7eren, for i forretning er det ikke altid, at man tænker på mennesker bag visse transaktioner og det kan 7eren ikke tolerere. Forholdet mellem 5eren og 7eren er ikke det mest ideelle. Der skal hårdt arbejde til for at få det til at virke.

Gode kombinationer i parforhold

Parforhold for 7 - 1:

7-personer er styret af Neptun.

De er intuitive, opfindsomme og kan godt lide at fantasere. 1-personer er fascineret af disse kvalifikationer og kvaliteter, der giver dem kreative ideer, som kan realiseres og give succes. Når 7-personens fantasi løber af med dem og 1-personen fortæller dem, at de er upraktiske og ikke i harmoni med virkeligheden, kan 7-personen godt trække sig ind i sig selv. Dette forhold gør det svært for en 1- og 7-person at arbejde sammen. For når 1-personen har succes, har han/hun ikke tid og overskud til at tage sig af 7-personens lidt drømmende verden.

7-tallet står for romantik, og det er der ikke så meget af i 1-tallet. Så der har de virkelig noget at give hinanden. Selve kombinationen 1 og 7 i et ægteskab skal helst være en 1-mand og en 7-kvinde. Som bopæl skal de helst undgå nr. 9, som har Mars-energier. Dette vil lukke 7-personens intuitive kanaler af.

Parforhold for 7 - 3:

En 7er er styret af Neptun, men både 3 og 7 er ulige tal, der bevirker, at de på hver sin måde bringer noget dynamisk med sig. 3eren vil altid give 7eren succes, for det de lige står og mangler af styrke er nøjagtig, hvad 3eren har med sig. Deres filosofi og syn på livet er meget forskellig, så de kan give hinanden meget, men 3eren skal forstå, at 7eren er et drømmetal på den måde, at de er født med spirituelle evner, der er lidt anderledes end andres. De er meget søgende, tænkende og deres dagdrømmeri lidt specielt, som så kan være lidt for svagt for 3eren, der er mere handlekraftig. I forretningsanliggender er det en fantastisk kombination, for 7eren kan drømme alle ideerne frem, og 3eren kan gå ud og realisere dem. I ægteskaber skal det helst være manden, der er født under 3-tallet og kvinden under 7-tallet, mest fordi det er et lidt feminint tal at være født under.

Parforhold for 7 - 8:

8eren er altid parat til at hjælpe 7eren, da de har en tiltrækning, der er magnetisk for 8eren. Den ro og spiritualitet, de afgiver, er 8eren god til at optage, men de er alligevel meget forskellige og det kan medføre, at de kan løbe ind i konflikter lidt senere i livet, da det altid vil være 8eren, der vil tage sig af den lidt egoistiske 7er. Og når deres følelser bliver såret, kan 8eren blive meget kold, hvilket vil gøre 7eren rastløs og forvirret. De har brug for en klippe at læne sig op af for at kunne være sig selv og beholde deres selvtillid. Så dette er en sjov kombination.

Mere komplicerede parforhold

Parforhold for 7 - 6:

En 6-person vil altid være en stor hjælp for en 7-person, men desværre ikke altid den anden vej. For 7eren vil altid være for drømmende for 6erens energi og tankemåde. De er gode for hinanden i venskaber, men kærlighedsmæssigt kan der nemt opstå problemer, fordi det er svært for 6eren at forstå den fantasifulde 7er og 6eren er måske nok lidt for meget nede på jorden. Det vil være en god hjælp for 7eren, fordi 6eren er mere klar og stædig med at få deres ting fuldført.

Parforhold for 7 - 7:

Fordi 7eren har nogle lidt anderledes spirituelle energier med sig, vil en kombination, som 7 og 7, være næsten umulig. De er meget sentimentale og følsomme mennesker, så hvis den anden halvpart er det samme tal, vil det ikke gå. De vil nemt irritere og såre hinanden. Det er sjældent, det er en god kombination – det være sig både i ægteskab og forretninger.

Parforhold for 7 - 9:

Denne kombination vil være til glæde for dem begge. Den stærke 9er vil tage den spirituelle energi ind i sit system som honning for bier. De vil blive meget inspireret af den magnetiske 7er, der kan udvide deres horisont spirituelt. Men der kan ske det, at 7eren føler sig som læreren i forholdet og kun som en sådan, fordi 9eren altid har travlt og nemt kan glemme den lille engel derhjemme. Kun når man har brug for ny energi, vil man huske, hvor man hører til. Det er også godt nok i begyndelsen, fordi 7eren elsker sin frihed, men det kan give problemer i længden. Så det er en af de ting, en 7er og en 9er skal være opmærksomme på og så vil forholdet blive langt og lykkeligt.