Parforhold for 4'er

Hjerte 4

Mest harmoniske kombinationer i parforhold.
4-1,    4-3,   4-6

Gode kombinationer i parforhold.
4-2,    4-5,    4-7

Mere komplicerede parforhold.
4-4,    4-8,   4-9

Mest harmoniske kombinationer i parforhold

Parforhold for 4 - 1:

1 står for Solen – 4 for Uranus. Disse to planeter har relation til hinanden.

Derfor kalder man altid 4 for et skyggetal til 1. De hører sammen, men er alligevel modpoler, hvilket gør, at de bliver draget mod hinanden og paradoksalt nok bliver de mange gange meget gode venner. De har et helt specielt forhold, når de arbejder sammen. Deres hjælpsomhed mod hinanden gør, at de næsten altid opnår specielt gode fordele ved deres samarbejde.

4-personer har en speciel natur, der laver om på ting, er lidt på tværs, flytter rundt på ting. Dette, at deres ideer er anderledes, suger 1-personer til sig.

Da 1-personer er lidt mere konservative og går mere op i, hvad andre mennesker siger og mener om dem, er 4 som et friskt pust for dem. Man kalder også 4 for et Ole-opfinder-tal, og det er denne kvalifikation, som er god for en 1-person.

Hvis 1 og 4 skal bo sammen, er det vigtigt, at de holder sig fra husnumre som 4, 8, 9.

4-tallet som husnummer forstærker 4-personens anderledes ideer og kan derfor blive for meget for 1-personen. 8-tallet som husnummer er dårligt for 4-personen. Tallet 8 vil tiltrække uheldige ting for 4-personen, som kan blive deprimeret, hvilket igen kan give sygdomme, så ALDRIG nr. 8.

Tallet 9 vil give Mars-energier, og de kan igen give problemer for 4-personen, fordi de er for stærke og tunge.

Parforhold for 4 - 3:

Hvis 3-personen er manden og 4-personen er kvinden, er det et godt partnerskab. 4-personens lidt anderledes, excentriske tankegang er god for 3-manden. Hvis det er omvendt, er det mere problematisk, fordi 3-kvinden har svært ved at forstå den lidt excentriske tankemåde, 4-manden kan have. De vil straks føle sig udenfor, når de ikke bliver delagtiggjort i hans små hemmeligheder. 4-kvindens meget mere spirituelle evner vil virke dejlig mystisk på 3-manden, og hun får lov til at have sine små hemmeligheder for ham. Han vil aldrig se det som et nederlag, hvorimod 3-kvinden vil se det som et nederlag, eller føle sig snydt og ikke være god nok til at blive delagtiggjort i hans drømme.

Parforhold for 4 - 6:

Her er der en kombination, man ser meget ofte, og det er noget af det der holder. Især hvis det er 4eren, der er kvinden og 6eren der er manden. 6-mandens blide, romantiske og meget trofaste, loyale holdning til dem, de virkelig elsker, kan give 4-kvinden ro, stabilitet og frihed. Friheden skal være der, for hvis man ikke har tid til sine veninder, er der noget især foren 4-kvinde.det kan e 6man meget nemt give. Da 6-manden godt kan blive lidt sløv og doven, når han har opnået, hvad han syntes er godt nok, kan der godt opstå problemer, for 4-kvinden er noget mere dynamisk i sin tankegang og handlemåde. Hvis forholdet er modsat, vil problemerne blive noget anderledes, for 6-kvinden kan lide at flirte. Det er hendes Venus-energier, som kan være svære at styre og som vil være endnu sværere at styre for 4-manden. Men i realiteten skulle det være et af de gode forhold, hvis de bare husker, at ingen af dem er særlig gode til det økonomiske og det kan jo give problemer i et hvilket som helst forhold.

Gode kombinationer i parforhold

Parforhold for 4 - 2:

2-personer er naturligt draget til 4-personer, der kan vokse spirituelt i deres samvær. Denne kombination er god i både ægteskab og forretning, især hvis manden er en 4-person. 4-personen har Uranus som planet, der betyder, at de godt kan lide forandring, lidt anderledes ting end den lige slagne vej. Jeg siger ikke, at der er excentriske, men de har lidt af det. For dem er det meget normalt at få nogle flyvske tanker, som 2-personen også er meget god til, derfor kan de ikke tage hinandens særheder uden at blive ophidsede og irriterede. Hvis 4-personen har nogle gode heldige tal, vibrationer i deres navn, der gør, at de er succesfulde her i livet, kan de overdænge 2-personen med gaver og penge. Dette betyder, at 2-personen kan få til alle mulige forskellige foredrag, kurser, forelæsninger osv. uden at tænke på det økonomiske. Da 4-personen er meget interesseret i den åndelige, spirituelle verden, kan de lytte i timevis tilden meget underholdende 2-person, der er den fødte fortæller, når der er noget de brænder for. Det er en meget spændende kombination.

Parforhold for 4 - 5:

Merkur er planeten for 5-tallet. Det er lidt barnligt i mange forskellige situationer og det er ikke hvad 4-personer holder mest af, for de har ikke energien til hele tiden at skylle være den stærke, selv om de er det i et forhold som 4 og 5. 5eren skal helst kunne bruge energierne fra andre mennesker, da de er så dynamiske, at de ikke selv kan følge med. Det er en sjov kombination, for 4-kvinder kan mange gange blive tiltrukket til den talende, dynamiske, lidt forfløjne 5-mand, men bliver lige så hurtigt træt, for troskab følger ikke ligefrem med som en god ven. Lader 5-manden 4-kvinden vente til han gider dukke op til aftaler, bliver det altid for meget for hende og hun vil hurtigt trække sig ud af et sådan forhold. Omvendt er det ikke så tit, de bliver tiltrukket af hinanden, for 4-manden kan slet ikke tage den energi, som en 5-kvinde giver fra sig. De kan irritere hinanden, for de er to modpoler, både i styre og følelsesmæssigt.

Parforhold for 4 - 7:

4 og 7 er to sider af den samme energi. 4eren er den aggressive, hvorimod 7eren er den passive. Partnermæssigt er det en god kombination, især hvis det er kvinden der er 7eren. Den lidt drømmende 7-kvinde kan give al den kærlighed og hengivenhed, en 4-mand trænger til og elsker at få. 7-kvinden kan godt lide at have en stærk person omkring sig. Det giver hende styrke og selvtillid. Hvis det er det modsatte forhold, kan 4-kvinden blive lidt for stærk en personlighed for en 7-mand. Han skal være åben for mange forandringer, for 4-pigen elsker at afprøve det hele. Mange gange er det møblerne, det går ud over, alle muligheder skal afprøves i stuen, for ingen ideer bliver liggende i dvale for en 4-kvinde og det kan 7-manden ikke altid følge med i. Men i det hele taget er det en god kombination af energier, både partnermæssigt og arbejdsmæssigt, især hvis der er 7eren, der investerer pengene og 4eren der tager sig af alt det praktiske.

Mere komplicerede parforhold

Parforhold for 4 - 4:

Mellem to ens tal vel der altid være nogle sjove vibrationer, for når noget går galt, er det altid ens eget karmiske spejl, der er oppe og vende. Med to 4ere, der er lidt skæbnebetonede, kan det blive både godt og ondt, men igen forstår de jo så også den negative side i en 4er helt ud og det kan være en fordel. Det kan være både godt og ondt, det er aldrig til at sige. Jeg kender to 4ere, der har det perfekte forhold og jeg kender også to andre 4ere, der næsten dagligt er ved at slå hinanden ihjel. Det er nok en af de sværeste kombinationer et analysere og det er næsten lige meget, hvilken bog man får fat i om numerologi eller astrologi, så er de uenige om 4ernes sjove kombination eller Uranus-energier. Så kombinationen 4 – 4 er noget man selv må erfare, men en ting kan jeg garantere, det vil ikke blive kedeligt.

Parforhold for 4 - 8:

Dette er nok den mest mystiske kombination, de findes af alle tal. Begge tal kaldes skæbnetal, især 8-tallet, der har Saturn som planet. De er alt andet end gode for hinanden, men alligevel falder 4eren eller 8eren altid i vandet – af en eller anden årsag er de tiltrukket af hinanden – dag mest for at ødelægge hinanden. Det er nok den mest hårfine linie, der er mellem had og kærlighed og den kan kun forekomme mellem 4ere og 8ere. De vil næsten altid ødelægge hinanden. Kvinder imellem er det en god kombination. Det er kun, når der er det seksuelle med i spillet, at det ikke går. Hvis de alligevel er sammen, skal de i hvert fald passe på aldrig at bo i et nr., der sammenlagt kan give 4 eller 8. aldrig rejse på ferie på en 4- eller 8-dag. I det hele taget ALDRIG gøre noget på en 4- eller 8-dag. Selvfølgelig kan de tage opvasken og vasketøjet, men det er også alt. Så kan det vist ikke siges mere klart.

Parforhold for 4 - 9:

9 har Mars son planet og det er noget, der er styre i. De er hårdtarbejdende og kan give 4eren succes, for de kan virkelig få mennesker til at færdiggære, hvad de er i gang med. Da det er to meget stærke tal, kan der godt opstå lidt problemer med, hvem der er den egentlige boss i foretagendet eller partnerskabet. Hvis 4eren er en kvinde, vil det gå lidt nemmere, for 9-manden kan bedre tage førerskabet. Samtidig er de ikke så nemme at kritisere, det bider ligesom ikke rigtigt på dem. Der er 9-kvinden mere sårbar. Så 4-mænd kan til tider være ligt kritiske over for dem, som ikke altid stoler på sit eget selvværd. De skal også passe på ikke at vogte på hinanden, dvs. huske at give hinanden nok frihed.