Parforhold for 2'er

Hjerte 2

Mest harmoniske kombinationer i parforhold.
2-7,   2-8,   2-9

Gode kombinationer i parforhold.
2-4,   2-5,   2-6

Mere komplicerede parforhold.
2-1,   2-2,   2-3

Mest harmoniske kombinationer i parforhold

Parforhold for 2 - 7:

7-personer er styret af Neptun, som er en god energikilde for 2-personer. Det er vandet, der er meget vigtigt for 7-personer, der har en meget heldig virkning for 2-personer, som næsten kan helbrede sig selv, når de bare er i nærheden af vand. Derfor er deres energier ret gode sammen. Samtidig er de begge meget spirituelle, de er født med telepatiske evner, som 2-personen som regel har udviklet hurtigere end 7-personen, der så kan nyde og lære af 2-personen. 7-personens rejselyst er noget 2eren kan nyde godt af. Drømmemæssigt har de også de samme energier, det være sig dagdrømme som almindelige drømme, som de så kan diskutere og tale sammen om. De har dog nogle sære modpoler, fordi 2 er et lige nummer og 7 er et ulige nummer. Men nogle gange kan det jo være en fordel at være modpoler. Det gør det hele mere interessant. Det kan bringe 2-personen held at have 7-personen med sig. Man kalder dem ”skyggetal” af hinanden.

Parforhold for 2 - 8:

Dette er nok en af de mærkeligste kombinationer, der er, for de er meget forskellige i energier, men alligevel tiltrukket af hinanden. De kan give hinanden meget – på den måde, at 2-personens lidt forfløjne energi som regel er oplivende for 8-personens lidt mere tunge energier. Da vi alle sammen er modtager og giver af hinandens tal vibrationer, er disse næsten ideelle på den måde, at man får et næsten perfekt tal ud af det! 8 har tålmodigheden, som kan klare 2-personens sjove energier. Der er ingen, der siger, at det er en nem kombination, men de har så meget at give hinanden, at det som regel er godt for dem begge. 8-personen skal bare være på vagt for ikke at blive for beskyttende for den lidt svagere 2-person. For man kan nemt kvæle 2-personen, som så føler, at de ikke er noget værd. Det er noget af det værste, der kan overgå dem.

Parforhold for 2 - 9:

9-personen har Mars som planet, der er ret god for Månens barn. 2-personen vil nyde godt af den styrke, som 9-personen udstråler. 2-kvinder har en svaghed for 9-mænd, der udviser styrke, magt, autoritet = mandighed. Omvendt har 2-manden en tiltrækning til den meget bevidste, selvsikre 9-kvinde. Både i forretningsanliggender og ægteskab er det en god kombination. Ligesom 8-personen har 9-personen en svaghed for 2-personens energier, så de kan blive et helt tal. 9ere er mange gange meget succesfulde, energiske mennesker, og det er meget beundringsværdigt i 2-personens øjne, som så til gengæld er gode til at rose dem, de holder af. 9-personen elsker at blive rost, det er føde for dem. Man kan få dem til at gå meget langt for sig med en lille smule ros.

Gode kombinationer i parforhold

Parforhold for 2 - 4:

2-personer er naturligt draget til 4-personer, der kan vokse spirituelt i deres samvær. Denne kombination er god i både ægteskab og forretning, især hvis manden er en 4-person. 4-personen har Uranus som planet, der betyder, at de godt kan lide forandring, lidt anderledes ting end den lige slagne vej. Jeg siger ikke, at der er excentriske, men de har lidt af det. For dem er det meget normalt at få nogle flyvske tanker, som 2-personen også er meget god til, derfor kan de ikke tage hinandens særheder uden at blive ophidsede og irriterede. Hvis 4-personen har nogle gode heldige tal, vibrationer i deres navn, der gør, at de er succesfulde her i livet, kan de overdænge 2-personen med gaver og penge. Dette betyder, at 2-personen kan få til alle mulige forskellige foredrag, kurser, forelæsninger osv. uden at tænke på det økonomiske. Da 4-personen er meget interesseret i den åndelige, spirituelle verden, kan de lytte i timevis tilden meget underholdende 2-person, der er den fødte fortæller, når der er noget de brænder for. Det er en meget spændende kombination.

Parforhold for 2 - 5:

5-personer har Merkur som planet, hvilket gør at de er meget aktive, for deres symbol er kviksølv, og det flyder som bekendt i alle retninger, hvis man smider det fra sig. Samtidig elsker de at være i centrum, som vil gøre at 2-personen ikke kan få sine ideer frem i lyset, hvad der så vil gøre dem begge kede af det. Det er ikke en kombination, der er særlig god, da de psykisk vil ødelægge hinanden. Ingen af tallene er særligt stærke i den henseende.

Parforhold for 2 - 6:

6-personer har Venus som planet, der har den blidhed og udstråling og lidt stædighed, der meget nemt kan tiltrække en 2-person, fordi energierne ligner noget, der er spirituelt. Senere opdager 2-personen, at stædighed i hverdagen måske ikke er så charmerende endda. Men der er alligevel en god portion forståelse imellem dem, og 2-personen kan nyde godt af 6-personens blide, loyale og trofaste sind. Senere kan det godt blive for meget blidhed, så det går hen og bliver kedeligt, hvad der er 2-personens værste fjende. Samtidig er Venus-energierne meget heldige energier for Månens barn, 2-personen, som gør, at det kan blive svært for 2-personen at give slip på 6-personen, selv om det er lidt kedeligt i dagligdagen. Hvis manden er en 6er og kvinden en 2er, har de større mulighed for at give hinanden de rigtige energier, dvs. at trække på hinandens energier.

Mere komplicerede parforhold

Parforhold for 2 - 1:

Solen og Månen står for mand og kvinde, eller far og mor, men i et forhold vil det ikke være perfekt, for 1 er som regel altid for dominerende for den månebetonede 2, som er svagere og meget mere følelsesbetonet end 1-personen. En 2-person vil meget hurtigt ligge under for 1-personen og kan blive næsten hjernevasket af 1-personens perfektionisme og ego, som gør, at deres egne evner bliver lukket af. Dette kan give psykiske problemer, fordi 2-personen af natur er temperamentsfuld og i perioder kan være uligevægtig. Dette kan så gøre, at 2-personen vil blive som en slave for 1-personens styrke.

I forretningsanliggender kan det bedre gå, fordi 2-personens kreativitet vil optage tiden og de gerne vil slippe for alle de ”triste” ting som regnskab og ansvar over for myndighederne. 1-personen får derved magten og bliver lederen i det foretagende.

Alligevel er de tiltrukket af hinanden, for styrken fra 1 kan 2 meget nemt suge energi af: 2-personens glade og kreative sind fascinerer alligevel 1 i begyndelsen. 2-personens sind gør også, at de har nemt ved at rose en 1, som elsker at blive rost, men efter et stykke tid vil 2-personens svage punkter irritere 1-personen meget.

ve som en slave for 1-personens styrke.

Parforhold for 2 - 2:

To 2-personer sammen er lidt af en udfordring, forstået på den måde, at de altid er tiltrukket af hinanden, selvfølgelig fordi de har ens energier, det glade sind. Men der er også den side af dem, der ikke er så god. En side vi alle har, for det er lige meget, hvilket tal man er født under, så er der altid den negative side sammen med den positive side. Når man så ser sine egne negative sider i den anden, er de meget mere irriterende, fordi man kender dem så godt. Hvis man som 2er skal ligge under for nogen, skal det helst være en man beundrer eller ser op til, ikke en der har ens egne dårlige eller gode sider, så kombinationen er ikke den bedste.

Parforhold for 2 - 3:

En 3-person har en meget stærk personlighed, der elsker disciplin, selvkontrol og koncentration; lidt glad for sig selv. Så sammen med en 2-person, der bare vil leve livet og have det sjovt, få nogle skøre, anderledes ideer, er 3-personen nok lidt for stiv for en 2-peron. Samtidig er det jo altid spændende, når nogen er anderledes end en selv, så de kan godt være lidt tiltrukket af hinanden. Men det viser sig som regel meget hurtigt, at det ikke er den ideelle kombination. 3-personen kan blive lidt overbærende over for 2-peronen, og føle at de kan hjælpe dem, med det resultat, at 2eren føler sig meget lille. Da de er meget nærtagende i deres følelser, kan de faktisk blive syge af det. 2-personen er født med spirituelle evner, som nok er mere udviklet end 3-personens, som så vil synes at de er meget spændende i begyndelsen, men senere lidt for flyvske. Det gør, at det ikke holder. Det er en kombination, der kræver megen forståelse fra begge sider.