Parforhold for 3'er

Hjerte 3

Mest harmoniske kombinationer i parforhold.
3-4,   3-6,   3-9

Gode kombinationer i parforhold.
3-5,   3-73-8

Mere komplicerede parforhold.
3-1,   3-23-3

Mest harmoniske kombinationer i parforhold

Parforhold for 3 - 4:

Hvis 3-personen er manden og 4-personen er kvinden, er det et godt partnerskab. 4-personens lidt anderledes, excentriske tankegang er god for 3-manden. Hvis det er omvendt, er det mere problematisk, fordi 3-kvinden har svært ved at forstå den lidt excentriske tankemåde, 4-manden kan have. De vil straks føle sig udenfor, når de ikke bliver delagtiggjort i hans små hemmeligheder. 4-kvindens meget mere spirituelle evner vil virke dejlig mystisk på 3-manden, og hun får lov til at have sine små hemmeligheder for ham. Han vil aldrig se det som et nederlag, hvorimod 3-kvinden vil se det som et nederlag, eller føle sig snydt og ikke være god nok til at blive delagtiggjort i hans drømme.

Parforhold for 3 - 6:

6-personen er styret af Venus og er i harmoni med 3eren, men de er alligevel modsætninger på den måde, at 6eren er lidt mere tung end 3eren. Det blide i 6eren er altid spændende for 3eren. 6eren er nyderen her i liver, de elsker at hygge sig og slappe af med romantiske middage med levende lys, så der nyder 3eren godt af 6erens energier. Det bedste vil dog være, at 3eren er manden, og 6eren er kvinde, der kan hygge og pusle om 3eren, når han kommer hjem efter en hård dag. Omvendt vil der opstå problemer. 3eren kan også få meget ud af den spirituelle side af 6eren, hvorimod 6eren vil få meget ud af 3erens trang til, at der skal ske noget. Så på den måde trækker 3eren 6eren ud af den lidt kedelige side, de også besidder, nemlig at blive tunge og satte. Når de har det godt, ja, så er der ingen grund til at gå ud og opleve mere. Så det kan være hårdt arbejde at få en 6-mand op af starthullerne.

Parforhold for 3 - 9:

9-personer er styret af Mars, som er en ven af Jupiter. Og det er en god forening. 3-personer er heldige for 9-personer, og 9eren er en meget stor støtte for en 3er. 9eren har en ekstraordinær organisationsevne og arbejder hårdt ligesom 3eren, så de kan sammen få ting af vejen, og begge elsker succes i livet. De vil være et godt team, både i ægteskab og forretning. Venskaber mellem 3ere og 9ere er næsten altid for hele livet. Selv om blokken af numre for en 3er er 3 – 6 – 9, er 3 og 9 mere på lige fod energimæssigt.

Gode kombinationer i parforhold

Parforhold for 3 - 5:

3 og 5 er begge ulige tal, og begge meget dynamiske, så denne kombination er ideel for venskab. Da 5-personen har Merkur som sit symbol, planet, og er lidt rastløs, skal 3-personen lære at forstå dette for at forholdet skal fungere. De er begge meget aktive, men 5eren kan godt lide at tale, og kan køre 3-personen lidt ned, for de synes man kun skal sige noget, når der er noget at sige. Det kan ikke bekymre 5-personen, som mener der skal tales hele tiden. Religionsmæssigt går de begge ud på sidespor, det er sjældent de følger den slagne vej, og det kan give dem nogle dejlige, givtige diskussioner. 5eren har heller ikke den samme tidsfornemmelse som 3eren, der er meget punktlig, hvorimod 5eren tager det meget let, og det kan derfor give problemer. Lige så snart man ved, hvad der ligger i hvert tal, kan det ikke irritere på samme måde mere. Man har altid sagt om små børn, der havde svært ved at sidde stille, at de havde kviksølv bagi, og det har 5eren med som symbol. Det holder mange gange ved hele livet, så hvis bare 3-persone kan lære, at det ikke er noget 5-personen med vilje gør mod dem – de er sådan – ja, så er det jo nemt at acceptere.

Parforhold for 3 - 7:

En 7er er styret af Neptun, men både 3 og 7 er ulige tal, der bevirker, at de på hver sin måde bringer noget dynamisk med sig. 3eren vil altid give 7eren succes, for det de lige står og mangler af styrke er nøjagtig, hvad 3eren har med sig. Deres filosofi og syn på livet er meget forskellig, så de kan give hinanden meget, men 3eren skal forstå, at 7eren er et drømmetal på den måde, at de er født med spirituelle evner, der er lidt anderledes end andres. De er meget søgende, tænkende og deres dagdrømmeri lidt specielt, som så kan være lidt for svagt for 3eren, der er mere handlekraftig. I forretningsanliggender er det en fantastisk kombination, for 7eren kan drømme alle ideerne frem, og 3eren kan gå ud og realisere dem. I ægteskaber skal det helst være manden, der er født under 3-tallet og kvinden under 7-tallet, mest fordi det er et lidt feminint tal at være født under.

Parforhold for 3 - 8:

8-personer er født under planeten Saturn, der er en skæbneplanet, men glem ikke at skæbnen også kan være god. I dag har ordet skæbne desværre ofte en dårlig energi. Disse to meget stærke tal kan have det lidt svært med hinanden, for hvem skal generalen, der bestemmer, og hvem skal ligge under. Det bliver svært af få nogle af dem til det, så kommunikation er det bedste meddel til at overvinde problemerne. En 8er har det godt med at kunne det hele selv, så et godt råd kan nogle gange lyde som kritik i 8erens øre, og 3eren vil jo selv. Så har man problemer i forretningsanliggender vil jeg aldrig råde en 3er til at gå i partnerskab med en 8er. De er begge meget selvstændige personligheder, der går efter det samme, hvilket ikke er det ideelle forhold. Har man alligevel forelsket sig i en 8er, ja så ligger der hårdt arbejde forude. Men en ting kan jeg love, det vil ikke blive kedeligt.

Mere komplicerede parforhold

Parforhold for 3 - 1:

3-personer er styret af Jupiter.

En 1 og 3 er som regel meget gode for hinanden. 1-personen kan meget nemt arbejde sammen med 3-personen, for 3-personer er rådgivere og meget disciplinerede og besidder mange af 1-personens kvalifikationer, som de kan genkende i sig selv. I det forhold kan der alligevel blive nogle problemer, fordi de begge har meget stærke personligheder, og da 3-personen har en evne til at sætte sit skjold op for ikke at blive såret, kan det blive et lidt koldt forhold.

De er begge meget selvglade og ærgerrige, hvilket gør at de også som regel har fået kæmpet sig op til en hvis position i livet, så der bliver set op til dem. Det kan give problemer i et arbejdsforhold, for hvem skal give sig, når de begge har viljen og evnerne til at være bossen.

3-personen har ikke rigtigt evnen til at rose andre personer ret tit, og det kan 1-personer have det lidt svært med, for de elsker at blive rost og få at vide, at de er de bedste. Det er igen den guldmedalje om halsen for dem. Så der er meget arbejde, hvis 1-personen forelsker sig i en 3-person. Hvis 1eren er mand og 3eren er kvinde, har de større chance for at løse problemerne.

I politik og forretninger vil det være nemmere, fordi de begge er ærgerrige af natur og elsker position. I forretningsanliggender kan de være mere lydhøre over for folk med magt og position end hjemmelivet, hvor de regner sig selv som Herren.

Men da begge tal har svært ved at give sig, selv om de ikke er i ideelle forhold, holder denne kombination 3 – 1 som regel længe, især hvis kvinden er 3er.

Parforhold for 3 - 2:

En 3-person har en meget stærk personlighed, der elsker disciplin, selvkontrol og koncentration; lidt glad for sig selv. Så sammen med en 2-person, der bare vil leve livet og have det sjovt, få nogle skøre, anderledes ideer, er 3-personen nok lidt for stiv for en 2-peron. Samtidig er det jo altid spændende, når nogen er anderledes end en selv, så de kan godt være lidt tiltrukket af hinanden. Men det viser sig som regel meget hurtigt, at det ikke er den ideelle kombination. 3-personen kan blive lidt overbærende over for 2-peronen, og føle at de kan hjælpe dem, med det resultat, at 2eren føler sig meget lille. Da de er meget nærtagende i deres følelser, kan de faktisk blive syge af det. 2-personen er født med spirituelle evner, som nok er mere udviklet end 3-personens, som så vil synes at de er meget spændende i begyndelsen, men senere lidt for flyvske. Det gør, at det ikke holder. Det er en kombination, der kræver megen forståelse fra begge sider.

Parforhold for 3 - 3:

Når to tal af samme energi er sammen, vil der altid opstå komplikationer, fordi det mange gange kan være som et spejl af en selv, og det er som regel ikke sjovt. Da 3-personen har meget magtfulde

Energier med sig, vil det blive svært, hvem der skal være bossen, og da ingen af dem gerne lægger sig under for nogen, er det hårdt arbejde at få det til at fungere. Men igen har man noget godt med i sit numeroskop, som gør, at har man nok kærlighed, både til sig selv og til andre, er det en perfekt sammensætning. Det kan blive et meget succesrigt og stærkt hjem, hvis to 3-personer finder sammen, for de vil begge arbejde hårdt for deres succes, men de skal også bare lige huske at leve. I forretningsanliggender ville jeg ikke råde nogle til at gå i kompagniskab med en 3-person, hvis man selv er en 3-person, for hvem skal give sig – det er der ingen af dem der vil. Men 3-personer er gode for alle, fordi de som regel bliver succesfulde og heldige med tiden, eller sagt på en anden måde. De kan føre os frem i verden.